Vurderer du et redesign av nettbutikken din? Da anbefaler vi Premium Template!

24.05.2023

Hva er premium template?

Premium Template er laget for å gi nettbutikkeiere en uslåelig start. Essensen er en mal som er videreutviklet fra vår side, som skreddersys for hver enkelt nettbutikks unike behov og profil, samtidig som kostnadene holdes nede. Det skal altså ikke koste skorta å få en premium nettbutikk.

Vår nye mal forener estetikkens kunst med digital suksess, hvor du vil oppleve en harmonisk balanse mellom en estetisk tiltalende nettside, optimalisert synlighet i søkemotorer, en brukervennlig opplevelse og en salgsfremmende strategi.

Hvilke fordeler kan Premium Template tilby?

Vi har flere fordeler vi har lyst å presentere, men i denne omgang fokuserer vi på de største elementene og skal prøve å være så kortfattet vi kan. Tanken er også at du som nettbutikkeier skal utvikle mer innhold i “Portalen” som er vårt grensesnitt for administrasjon av nettbutikken. Vi ruster nettbutikkløsningen vår for at den skal kunne fungere like bra mot Uni Økonomi V3 som mot DNB Regnskap, Sparebank1 Regnskap og Uni Economy.

Forside og promotering
Malen inneholder et imponerende forsidedesign med et bredt spekter av promoteringselementer, som gir muligheter for å markedsføre enkeltprodukter, kampanjer og varekategorier på en overbevisende måte. Fleksibiliteten til å tilpasse forsiden etter sesong og trender er en gamechanger som gir nettbutikker en konkurransefordel. 

Forskjellige utsjekker for forskjellige kunder
Vår utsjekksfunksjon er en annen avgjørende faktor for å øke konverteringen for nettbutikkene som benytter seg av Premium Template. Kundene får muligheten til å velge når og hvor de ønsker varene levert, noe som gir dem økt kontroll og tilfredshet.

En spesiell funksjon som skiller Premium Template fra andre løsninger er dens evne til å betjene både B2B- og B2C-markeder. Vi forstår at salg til forhandlere krever en annen tilnærming enn salg til privatkunder. Vår løsning tilbyr derfor forskjellige betalingsalternativer i utsjekkprosessen for ulike kundegrupper. Dette sikrer en sømløs og effektiv handelsopplevelse for alle parter.

Ny og forbedret handleliste
En annen forbedret funksjon som Premium Template leverer, er den nye handlelisten. Bedrifter som handler i nettbutikken kan nå lage egne handlelister som er tilpasset deres unike behov. Dette gir en "butikk i butikken"-opplevelse der kunder kan bla gjennom utvalgte produkter og legge inn bestillinger basert på deres individuelle preferanser. Administratorene har også muligheten til å fremheve spesifikke produkter for promotering.