Salgskalender høsten 2021

Her er oversikten over de viktigste salgsdatoene du trenger å huske høsten 2021. Om du planlegger i god tid, vil du være i stand til å tilrettelegge for kampanjer i nettbutikken som gjør at du får en bit av kaka i høstens kjøpefest!

På disse store salgsdagene er det viktig å bruke navn på dagen klart og tydelig på siden din, for eksempel ved hjelp av tilpassede bannerbilder. Da er det ingen tvil om at det er gode tilbud i forbindelse med nettopp denne salgsdagen/perioden i nettbutikken - som motiverer til å plassere en ordre hos deg. 

Plasser de beste tilbudene øverst og sørg for å ha tydelige CTA (call to action) på bilder og annen grafikk som du legger ut. Gode CTA’er er viktig for å konvertere besøkende til kjøpere. Det er ofte et veldig bra tiltak å tydeliggjøre når kampanjen/tilbudet ender, slik at kunden plasserer ordren så fort som mulig. Det er også en god motivasjonsfaktor å tydeliggjøre hvilke varer som er mest populære, eller selges ut fort. Og når det nærmer seg siste frist for utsending av pakker før jul, er det viktig å opplyse kundene om dette. 


Hvis du har spørsmål om hva du kan gjøre i nettopp din nettbutikk og ønsker råd eller bistand, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt kontaktskjema under.