Salgskalender høsten 2021

23.08.2021

På disse store salgsdagene er det viktig å bruke navn på dagen klart og tydelig på siden din, for eksempel ved hjelp av tilpassede bannerbilder. Da er det ingen tvil om at det er gode tilbud i forbindelse med nettopp denne salgsdagen/perioden i nettbutikken - som motiverer til å plassere en ordre hos deg. 

Plasser de beste tilbudene øverst og sørg for å ha tydelige CTA (call to action) på bilder og annen grafikk som du legger ut. Gode CTA’er er viktig for å konvertere besøkende til kjøpere. Det er ofte et veldig bra tiltak å tydeliggjøre når kampanjen/tilbudet ender, slik at kunden plasserer ordren så fort som mulig. Det er også en god motivasjonsfaktor å tydeliggjøre hvilke varer som er mest populære, eller selges ut fort. Og når det nærmer seg siste frist for utsending av pakker før jul, er det viktig å opplyse kundene om dette. 


Hvis du har spørsmål om hva du kan gjøre i nettopp din nettbutikk og ønsker råd eller bistand, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!


Se også

Hvorfor produktomtaler er det viktigste grepet du kan ta

Å besøke en nettbutikk uten produktomtaler er som å titte inn i en tom restaurant. Og hvem velger den tomme restauranten fremfor den over gata med kø i døra? Mennesker har en tendens til å følge flokken…

Hvordan løfte din nettbutikk til nye høyder

Å skape nytt innhold og holde aktiviteten oppe er avgjørende for å lykkes på nett. Men mest avgjørende er det å tilrettelegge for en enkel betalingsprosess, og være flink til å friste kunden til å handle produkter de ikke egentlig var på utkikk etter. I tillegg er det svært smart å spre produktene sine ut i flere markedsføringskanaler. 

Vi drømmer om å automatisere netthandel

Vårt fokus er å skape mer automatiserte nettbutikkløsninger som forenkler og effektiviserer din hverdag.