Salgskalender høsten 2021

23.08.2021

På disse store salgsdagene er det viktig å bruke navn på dagen klart og tydelig på siden din, for eksempel ved hjelp av tilpassede bannerbilder. Da er det ingen tvil om at det er gode tilbud i forbindelse med nettopp denne salgsdagen/perioden i nettbutikken - som motiverer til å plassere en ordre hos deg. 

Plasser de beste tilbudene øverst og sørg for å ha tydelige CTA (call to action) på bilder og annen grafikk som du legger ut. Gode CTA’er er viktig for å konvertere besøkende til kjøpere. Det er ofte et veldig bra tiltak å tydeliggjøre når kampanjen/tilbudet ender, slik at kunden plasserer ordren så fort som mulig. Det er også en god motivasjonsfaktor å tydeliggjøre hvilke varer som er mest populære, eller selges ut fort. Og når det nærmer seg siste frist for utsending av pakker før jul, er det viktig å opplyse kundene om dette. 


Hvis du har spørsmål om hva du kan gjøre i nettopp din nettbutikk og ønsker råd eller bistand, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!


Se også

Vurderer du et redesign av nettbutikken din? Da anbefaler vi Premium Template!

Har du lyst på en nettbutikk med premium egenskaper og gode løsninger som ikke tømmer lommeboka fullstendig? Med fokus på SEO og smarte løsninger som inspirerer kunder til flere kjøp? Da er Premium template midt i blinken for deg!

Endelig kan vi presentere Premium Template for deg!

Vi har tatt en prat med to av konsulentene i Uni Micro Web, Silje Skotvoll og Per Ove Brandsæter rundt arbeidet med Premium template.

5 tips til hvordan du klargjør nettbutikken for Black Friday

Årets Black Friday nærmer seg, og her deler vi våre 5 beste tips til hvordan du rigger nettbutikken for å lykkes med salget.

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt kontaktskjema under.