Avansert søkeresultat side, med faner og filter

Ønsker du å skille søkeresultatene dine, slik at kundene enkelt kan velge om de vil se produkter eller dokumenter?

Med en avansert søkeresultat side kan du få en inndeling av søket ditt, slik at produkter og dokumenter vises i hver sin fane, på siden for produktresultater kan produktutvalget vises med filtrering hvis du har vår modul for Filternavigering. Under ser du et eksempel på en slik side:

Du er kanskje også interessert i?

Nyhetsbrev
Å sende ut nyhetsbrev er et godt virkemiddel for å bygge relasjoner og samtidig tjene penger. Det er ofte enklere å få en eksisterende kunde til å handle igjen, enn en ny kunde til å handle for første gang. Med vår nyhetsbrevmodul, kan du enkelt komme i gang med å kommunisere med de eksisterende kundene dine.
Landingsside for nyhetsbrevpåmelding
Ønsker du å øke antall følgere i nyhetsbrevet ditt? Da kan det være smart å ha en egen landingsside for påmelding, som du kan distribuere ut i andre kanaler, som for eksempel sosiale medier.
Sjokkselger-produktliste
Du vet sjokkselgerne som står rundt om i butikkene og frister til impulsive kjøp? De som får deg til å fylle handlekurven når du egentlig bare skulle kjøpe en eller to ting. Dette kan du nå også oppnå i nettbutikken din.

Våre
moduler

Våre
betalingsløsninger

Våre
tredjepartsløsninger

Anbefalte
tillegg

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt kontaktskjema under.