Bonusmodul/fordelsprogram

Med et fordelsprogram kan du skaffe deg faste kunder som velger din nettbutikk foran konkurrentene dine. Et bonusprogram eller fordelsprogram er et strukturert program som belønner kunder med insentiver eller andre fordeler når de er lojale og kommer tilbake for neste kjøp.

I stedet for å legge vekt på rabattering for å øke konvertering, fokuserer man i stedet på bonus som gjør at kunden kommer tilbake senere og kan benytte tidligere opptjente bonuspoeng. 

Muligheter med denne modulen

Med vår modul for bonusprogram har du blant annet muligheter til;

  • opprettelse av ett eller flere bonusprogram
  • bonusprogrammene kan opprettes for spesifikke kunder/kundegrupper eller varer/varegrupper
  • man kan også bestemme hvor lenge opptjent bonus er gyldig
  • hva som er den faktiske bonusen (%) kan defineres for hvert enkelt program
  • bonus kan profileres i nettbutikken med egne produktlister som samler alle produkter man kan opptjene/bruke bonus på, disse kan også merkes med flagg
  • i både handlekurv og utsjekk vil utvidelser gjøre at din kunde får se info om opptjente/tilgjengelige bonuspoeng
  • din kunde får innsyn i sine opptjente poeng på "Min side"
  • du som nettbutikk-eier får også en oversikt over all bonus som er utdelt, brukt etc. Du kan også tildele eller redusere bonus manuelt på hver enkelt kunde

Du er kanskje også interessert i?

Nyhetsbrev
Å sende ut nyhetsbrev er et godt virkemiddel for å bygge relasjoner og samtidig tjene penger. Det er ofte enklere å få en eksisterende kunde til å handle igjen, enn en ny kunde til å handle for første gang. Med vår nyhetsbrevmodul, kan du enkelt komme i gang med å kommunisere med de eksisterende kundene dine.
Produktomtaler
Verdens mest effektive system for kundeomtaler er norsk og vi tilbyr integrasjon mot det! Lipscore skaffer deg flere kundeomtaler, forbedrer ditt omdømme og øker salget - med ett helautomatisert verktøy.
Rabattkoder
Rabattkoder gir deg mulighet til å tilby rabatter til nye eller eksisterende kunder, ved å gi de en spesiell kode eller kupong. Rabattkoder hjelper til med å tiltrekke nye kunder til nettbutikken og er et godt virkemiddel i markedsføringen.
Filternavigasjon
Egner seg godt for nettbutikker med stort produktutvalg. Filternavigasjon gjør at besøkende til nettbutikken enkelt kan finne frem til produkter ved å filtrere varene på eksempelvis produktkategorier, produktattributter, produkttagger og pris.

Våre
moduler

Våre
betalingsløsninger

Våre
tredjepartsløsninger

Anbefalte
tillegg

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt kontaktskjema under.