Chat integrasjoner

Kommuniser med kundene dine i sanntid via en chat integrasjon og øk sjansen for at kunden gjennomfører en konvertering, fordi de får svar på det de lurer på umiddelbart. Vi tilbyr integrasjon mot Messenger chat, Live Chat, Zopim, TawkTo og Sensedesk.

Å kunne gi kundene umiddelbart svar på det de lurer på, kan være det som avgjør om ordren blir lagt igjen i din nettbutikk - eller hos konkurrenten din. Besøkende vil sannsynligvis synes at barrieren er lavere for å ta kontakt, når de enkelt kan sende en chat, i stedet for å måtte ringe eller sende en e-post. Ved å koble opp en chat funksjonalitet kan du altså øke dine konverteringer, fordi kundene opplever at dere tar kundeservice på alvor, og fordi de får svar på sine spørsmål. 

Du er kanskje også interessert i?

Produktomtaler
Verdens mest effektive system for kundeomtaler er norsk og vi tilbyr integrasjon mot det! Lipscore skaffer deg flere kundeomtaler, forbedrer ditt omdømme og øker salget - med ett helautomatisert verktøy.
Vipps
La kundene dine betale sømløst med Vipps i nettbutikken din. Alt kunden din trenger for å betale er mobilnummeret sitt, så betaler de i Vipps appen med et klikk.
Google Shopping
Både i Norge og på verdensbasis er det Google som er den største søkemotoren. Men har du noensinne tenkt på hvor mange søk som skrives inn i Google daglig? Bare i Norge gjøres det over 50 millioner søk hver dag (tall fra 2019). Og hva betyr det? Jo, det betyr faktisk at Google er verdens største markedsføringskanal.

Våre
moduler

Våre
betalingsløsninger

Våre
tredjepartsløsninger

Anbefalte
tillegg

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt kontaktskjema under.