Checkout Widget

Større valgfrihet og forenklede leveringsalternativer for kundene dine øker konvertering og gir større kundetilfredshet.

Med forbedringene vi har gjort i vår nye utsjekk får dine kunder større valgfrihet og forutsigbarhet. Det er nå superenkelt for kundene dine å velge hvordan varene skal leveres, og til hvilken tid de kan forvente å motta varene sine. 

Ved hjelp av de visuelle knappene kan kundene nå klikke på det leveringsalternativet som passer dem best - om det er hjemlevering, til et valgfritt utleveringssted eller til jobben. 

Med Checkout Widget kan kundene velge et spesifikt hentested i nærområdet sitt, ved hentested som ønsket leveringsmåte. Her listes opp butikker, kiosker og Postens nye pakkebokser som alternativer. 

Fordeler med Checkout Widget

  • Integreres i nettbutikken 
  • Gjør handelen enkelt for kunden 
  • Gir tilfredse kunder
  • Øker konvertering

Gi kundene dine den beste kundeservice og valgfrihet, oppgrader utsjekken i nettbutikken din! 

Du er kanskje også interessert i?

Pakkeprodukt
Presenter dine produkter i pakker, slik at dine kunder lett kan plukke varer som passer sammen. En slik form for kjøpsveileder vil kunne bidra til salg i større kvantum.
Sticky header, smartsøk og drop down handlekurv
Vi tilbyr ekstra funksjonalitet for økt brukervennlighet, som gjør at din kunde får en økt brukeropplevelse når det kommer til navigasjon og kjøpsopplevelse.
Nyhetsbrev
Å sende ut nyhetsbrev er et godt virkemiddel for å bygge relasjoner og samtidig tjene penger. Det er ofte enklere å få en eksisterende kunde til å handle igjen, enn en ny kunde til å handle for første gang. Med vår nyhetsbrevmodul, kan du enkelt komme i gang med å kommunisere med de eksisterende kundene dine.

Våre
moduler

Våre
betalingsløsninger

Våre
tredjepartsløsninger

Anbefalte
tillegg

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt kontaktskjema under.