Dropdown smartsøk

Vårt nye dropdown smartsøk - nå med treff på kategorier, varer, artikler og dokumenter. Inkluderer avansert søkeresultatside og er tilpasset for pc, mobil og nettbrett.

Inkludert i vårt nye dropdown smartsøk:

  1. Detaljert dropdown-søk med forslag til ulike varegrupper, varer og dokumenter eller artikler. 
  2. Ny søkeresultatside for desktop inkl. forslag, varer og dokumenter med forbedret produktfilter
  3. Ny søkeresultatside for mobil inkl. forslag, varer og dokumenter med forbedret produktfilter


Rike søkefunksjoner er viktig for konvertering i nettbutikken. Sørg for at kundene dine kan søke på hva som helst og få gode forslag og direkte treff på akkurat det de er ute etter. Og husk at kunder som søker ofte har kommet lengre i kjøpsprosessen, og har større sjanse for å kjøpe enn de som bare ser seg rundt. 

Søkefunksjonen kan sammenlignes med ekspeditøren i butikken som sier: Kan jeg hjelpe deg med noe? 

Tilby kundene dine hjelp i nettbutikken, med vårt nye megasøk! Vi tilpasser søket etter deres farger og profil, slik at det skir rett inn i nettbutikken deres. 


Du er kanskje også interessert i?

Checkout Widget
Større valgfrihet og forenklede leveringsalternativer for kundene dine øker konvertering og gir større kundetilfredshet.
Pakkeprodukt
Presenter dine produkter i pakker, slik at dine kunder lett kan plukke varer som passer sammen. En slik form for kjøpsveileder vil kunne bidra til salg i større kvantum.
Instagram Feed
Instagram er og forblir en svært populær tjeneste for å dele bilder og videoer. Stadig flere bedrifter bruker denne tjenesten til å vise frem produktene sine. Via Instagram Feed kan du vise frem dine siste publiserte bilder og videoer fra Instagram i en feed på ditt nettsted.

Våre
moduler

Våre
betalingsløsninger

Våre
tredjepartsløsninger

Anbefalte
tillegg

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt kontaktskjema under.