Facebook Product Feed / Instagram Shopping

Facebook Product Feed integrasjon gir deg mulighet for opplasting av produktinformasjon fra nettbutikken til Facebook sin produktkatalog. Dette kan brukes til å selge og markedsføre produkter på Facebook og Instagram.

Facebook feed oppdaterer automatisk produktdetaljer i Facebook sin produktkatalog når dette endres i nettbutikken. Forutsetninger for å komme i gang med denne modulen er at din bedrift har en konto i Facebook Business Manager, og at dine produkter er utstyrt med de opplysninger som er påkrevd av Facebook.

For å få overført produktene fra nettbutikken til Facebook Product catalog, så kreves følgende fra varene:

  • de må inneholde Brand-info (merkenavn)

  • de må inneholde GTIN-koder (EAN-nr)

I tillegg må generell produktinfo (ingress, produktbeskrivelse + bilde) inneha god kvalitet.

Etter at varene i nettbutikken har blitt utstyrt med de påkrevde opplysningene, kan kvalifiserte varer overføres til Facebook produktkatalogen – slik at du/ditt byrå kan jobbe videre med annonsering derfra.

I nettbutikkportalen din får du en oversikt over status på produkter som er overført.

Du er kanskje også interessert i?

Google Shopping
Både i Norge og på verdensbasis er det Google som er den største søkemotoren. Men har du noensinne tenkt på hvor mange søk som skrives inn i Google daglig? Bare i Norge gjøres det over 50 millioner søk hver dag (tall fra 2019). Og hva betyr det? Jo, det betyr faktisk at Google er verdens største markedsføringskanal.
Bonusmodul/fordelsprogram
Med et fordelsprogram kan du skaffe deg faste kunder som velger din nettbutikk foran konkurrentene dine. Et bonusprogram eller fordelsprogram er et strukturert program som belønner kunder med insentiver eller andre fordeler når de er lojale og kommer tilbake for neste kjøp.
Rabattkoder
Rabattkoder gir deg mulighet til å tilby rabatter til nye eller eksisterende kunder, ved å gi de en spesiell kode eller kupong. Rabattkoder hjelper til med å tiltrekke nye kunder til nettbutikken og er et godt virkemiddel i markedsføringen.
Produktomtaler
Verdens mest effektive system for kundeomtaler er norsk og vi tilbyr integrasjon mot det! Lipscore skaffer deg flere kundeomtaler, forbedrer ditt omdømme og øker salget - med ett helautomatisert verktøy.

Våre
moduler

Våre
betalingsløsninger

Våre
tredjepartsløsninger

Anbefalte
tillegg

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt kontaktskjema under.