Filternavigasjon

Egner seg godt for nettbutikker med stort produktutvalg. Filternavigasjon gjør at besøkende til nettbutikken enkelt kan finne frem til produkter ved å filtrere varene på eksempelvis produktkategorier, produktattributter, produkttagger og pris.

Effektiv navigasjon

Filternavigasjon kan legges inn både horisontalt eller vertikalt på nettsiden. Når brukeren klikker på ulike parametre, så oppdateres filteret og viser antall produkter innenfor valgt filtrering.

Tilpasning

Filteret har også tilpasninger som gjør at man kan slå av og på filtrering for merke, pris, størrelse. På denne måten kan det enkelt tilpasses ulike behov man måtte ha for sin nettbutikk.

Du er kanskje også interessert i?

Sticky header, smartsøk og drop down handlekurv
Vi tilbyr ekstra funksjonalitet for økt brukervennlighet, som gjør at din kunde får en økt brukeropplevelse når det kommer til navigasjon og kjøpsopplevelse.
Vipps
La kundene dine betale sømløst med Vipps i nettbutikken din. Alt kunden din trenger for å betale er mobilnummeret sitt, så betaler de i Vipps appen med et klikk.
Google Shopping
Både i Norge og på verdensbasis er det Google som er den største søkemotoren. Men har du noensinne tenkt på hvor mange søk som skrives inn i Google daglig? Bare i Norge gjøres det over 50 millioner søk hver dag (tall fra 2019). Og hva betyr det? Jo, det betyr faktisk at Google er verdens største markedsføringskanal.

Våre
moduler

Våre
betalingsløsninger

Våre
tredjepartsløsninger

Anbefalte
tillegg

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt kontaktskjema under.