Fraktberegning

Håndtering av frakt er en viktig del av kundeopplevelsen ved å handle i nettbutikken. Gode alternativer for frakt er med på å skape trygghet og gir muligheter for mersalg. Hvis du ønsker å tilby differensierte fraktalternativer trenger du vår beregningsmodul.

Ved hjelp av vår fraktberegningsmodul kan man benytte egendefinerte frakttabeller som differensierer frakt i ulike trinn basert på vekt og/eller postnummersoner. Når kundene dine legger inn sin leveringsadresse i nettbutikkens utsjekk vil systemet da kalkulere hvilken fraktmåte som egner seg for den aktuelle ordren.

Fraktmåtene som presenteres for kunden vil da være avhengig av for eksempel ordresum, pakkevekt og mottakers postnummer.

Fraktberegningsmodulen kan også integreres med Bring/Posten hvis man ikke vil differensiere trinnene selv, og de fraktmåtene som presenteres for kunden er da de fraktalternativene som ligger i Bring-løsningen. Integrasjonen krever aktivt kundeforhold i MyBring.

I tillegg til dette tilbyr vi også andre alternativer:

  • Gratis frakt
  • Gratis frakt over et visst beløp
  • Tilleggskostnader i fraktbeløp på bestemte varer som av ulike årsaker kan være dyrere å sende enn andre

Du er kanskje også interessert i?

EDI pakkelapper/adresse-etiketter
Enten man håndterer store eller små mengder med pakker ønsker man en rasjonell varehåndtering og transport. EDI gir deg bedre kontroll over sendingene og gjør din service overfor kundene enda bedre.
Google Shopping
Både i Norge og på verdensbasis er det Google som er den største søkemotoren. Men har du noensinne tenkt på hvor mange søk som skrives inn i Google daglig? Bare i Norge gjøres det over 50 millioner søk hver dag (tall fra 2019). Og hva betyr det? Jo, det betyr faktisk at Google er verdens største markedsføringskanal.
Facebook Product Feed / Instagram Shopping
Facebook Product Feed integrasjon gir deg mulighet for opplasting av produktinformasjon fra nettbutikken til Facebook sin produktkatalog. Dette kan brukes til å selge og markedsføre produkter på Facebook og Instagram.
Produktomtaler
Verdens mest effektive system for kundeomtaler er norsk og vi tilbyr integrasjon mot det! Lipscore skaffer deg flere kundeomtaler, forbedrer ditt omdømme og øker salget - med ett helautomatisert verktøy.

Våre
moduler

Våre
betalingsløsninger

Våre
tredjepartsløsninger

Anbefalte
tillegg

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt kontaktskjema under.