Google Shopping

Både i Norge og på verdensbasis er det Google som er den største søkemotoren. Men har du noensinne tenkt på hvor mange søk som skrives inn i Google daglig? Bare i Norge gjøres det over 50 millioner søk hver dag (tall fra 2019). Og hva betyr det? Jo, det betyr faktisk at Google er verdens største markedsføringskanal.

Google Shopping kan integreres direkte med vårt nettbutikksystem, og dette hjelper deg å laste opp din butikk- og produktdata til Google, og på denne måten gjøre den tilgjengelig for markedsføring gjennom Googles ulike applikasjoner.

Vis verden ditt butikkvindu

Fra smartere annonser til enklere transaksjoner, bygg bedre kjøpsopplevelser som hjelper deg å selge dine produkter til kunder rundt om i hele verden.

Finn kundene som ser etter deg

Dine kunder er der ute, og våre løsninger gjør det enklere for potensielle kunder å finne akkurat din nettbutikk.

Nå kunder over hele verden

Vis dine annonser til forbrukere som leter etter akkurat det din butikk tilbyr gjennom kanaler som: Google.com, Google Images, YouTube.

Se hva som fungerer og forbedre det som ikke fungerer

Google Shopping sine smarte verktøy og detaljerte rapporter kan fortelle deg hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Du får også gode råd om hva du kan gjøre for å optimalisere resultatene.

Du er kanskje også interessert i?

Facebook Product Feed / Instagram Shopping
Facebook Product Feed integrasjon gir deg mulighet for opplasting av produktinformasjon fra nettbutikken til Facebook sin produktkatalog. Dette kan brukes til å selge og markedsføre produkter på Facebook og Instagram.
Rabattkoder
Rabattkoder gir deg mulighet til å tilby rabatter til nye eller eksisterende kunder, ved å gi de en spesiell kode eller kupong. Rabattkoder hjelper til med å tiltrekke nye kunder til nettbutikken og er et godt virkemiddel i markedsføringen.
Filternavigasjon
Egner seg godt for nettbutikker med stort produktutvalg. Filternavigasjon gjør at besøkende til nettbutikken enkelt kan finne frem til produkter ved å filtrere varene på eksempelvis produktkategorier, produktattributter, produkttagger og pris.
Produktomtaler
Verdens mest effektive system for kundeomtaler er norsk og vi tilbyr integrasjon mot det! Lipscore skaffer deg flere kundeomtaler, forbedrer ditt omdømme og øker salget - med ett helautomatisert verktøy.

Våre
moduler

Våre
betalingsløsninger

Våre
tredjepartsløsninger

Anbefalte
tillegg

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt kontaktskjema under.