Google Shopping

Både i Norge og på verdensbasis er det Google som er den største søkemotoren. Men har du noensinne tenkt på hvor mange søk som skrives inn i Google daglig? Bare i Norge gjøres det over 50 millioner søk hver dag. Og hva betyr det? Jo, det betyr faktisk at Google er verdens største markedsføringskanal.

Google Shopping er et eget annonseformat i Google som lar deg vise ditt butikkvindu til verden. Basert på søk gjort av dine potensielle nye kunder, gis treff på konkrete produkter helt øverst i søkeresultatet (forutsetter betalt annonsering). Google Shopping er også en egen kanal kunder kan benytte for å filtrere nøyaktig hvilke produkt de er ute etter. Her vises betalte annonser øverst, og organiske treff lengre ned. 

Google Shopping kan integreres direkte med vårt nettbutikksystem, og dette hjelper deg å laste opp dine produktdata til Google. Det betyr at du slipper å legge til produktdata manuelt når du lager annonser. All informasjon som varenavn, bilde, pris osv er tilgjengelig for markedsføring gjennom Googles ulike applikasjoner. Basert på en integrert produktfeed fra vårt system og til Google så vil endringer du gjør i nettbutikken, være oppdatert i Google. Priser og kampanjer rigges først i nettbutikksystemet, før du så kan lage annonser i Google, og dermed nå ut til de som allerede er kjøpeklare, og du forteller de at du har akkurat det de ser etter. I tillegg kan du øke trafikk inn til nettsidene dine - og øke konverteringsraten. 

Google Shopping sine smarte verktøy og detaljerte rapporter kan fortelle deg hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Du får også gode råd om hva du kan gjøre for å optimalisere resultatene.

Fra smartere annonser til enklere transaksjoner, bygg bedre kjøpsopplevelser som hjelper deg å selge dine produkter til kunder rundt om i hele verden.

Hvorfor ta i bruk Google Shopping integrasjon? 

  • Nordmenn gjør over 50 millioner søk i Google hver dag 
  • Dine kunder er der ute, og våre løsninger gjør det enklere for potensielle kunder å finne akkurat din nettbutikk
  • Med Google shopping får du bedre synlighet, og det øker trafikken og salget i din nettbutikk 
  • Du vil nå ut til alle som er kjøpeklare og fortelle at du har akkurat det de ser etter 
  • Annonser til andre kanaler som feks Google Images og YouTube
  • Se hva som fungerer og forbedre det som ikke fungerer ved hjelp av Google Shopping sine smarte verktøy og rapporter som gir deg uvurderlig innsikt.
  • Google Shopping = en no-brainer!

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt kontaktskjema under.