Instagram Feed

Instagram er og forblir en svært populær tjeneste for å dele bilder og videoer. Stadig flere bedrifter bruker denne tjenesten til å vise frem produktene sine. Via Instagram Feed kan du vise frem dine siste publiserte bilder og videoer fra Instagram i en feed på ditt nettsted.

Ved å legge til en Instagram Feed på ditt nettsted kan de som besøker ditt nettsted enkelt klikke seg videre til din Instagram konto og bli din neste følger. Hvis du aktivt benytter Instagram til å dele produkter du selger i nettbutikken kan nettopp dette bidra til at denne følgeren kommer tilbake til din nettbutikk og gjennomfører en konvertering senere også.

Instagram Feed tilbys gjennom tjenestene til SnapWidget. Bestilling må foregå gjennom oss slik at oppsett vil bli korrekt. 

Du er kanskje også interessert i?

Chat integrasjoner
Kommuniser med kundene dine i sanntid via en chat integrasjon og øk sjansen for at kunden gjennomfører en konvertering, fordi de får svar på det de lurer på umiddelbart. Vi tilbyr integrasjon mot Messenger chat, Live Chat, Zopim, TawkTo og Sensedesk.
Vipps
La kundene dine betale sømløst med Vipps i nettbutikken din. Alt kunden din trenger for å betale er mobilnummeret sitt, så betaler de i Vipps appen med et klikk.
Google Shopping
Både i Norge og på verdensbasis er det Google som er den største søkemotoren. Men har du noensinne tenkt på hvor mange søk som skrives inn i Google daglig? Bare i Norge gjøres det over 50 millioner søk hver dag (tall fra 2019). Og hva betyr det? Jo, det betyr faktisk at Google er verdens største markedsføringskanal.

Våre
moduler

Våre
betalingsløsninger

Våre
tredjepartsløsninger

Anbefalte
tillegg

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt kontaktskjema under.