Kelkoo

Vår integrasjon mot Kelkoo kobler Kelkoos tjenester sammen med din nettbutikk.

Kelkoo.com – er en reklamefinansiert eHandelsplattform som binder sammen forbrukere med produkter. Kelkoo er en betalt tjeneste.

Via vår Kelkoo integrasjon, blir alle produkter i nettbutikken synlig på Kelkoo sitt nettsted, som har totalt 280 millioner klikk hvert år.

Med nettbutikk fra oss og Kelkoo modulen, kan du markedsføre dine produkter til to millioner forbrukere hver måned, i 19 forskjellige land.

Du er kanskje også interessert i?

Prisjakt
Øk trafikk og konvertering i din nettbutikk ved å ta i bruk en av de største pris- og produktsammenligningstjenestene. Slik kan du nå ut til forbrukere på utkikk etter spesifikke produkter til riktig pris.
Google Shopping
Både i Norge og på verdensbasis er det Google som er den største søkemotoren. Men har du noensinne tenkt på hvor mange søk som skrives inn i Google daglig? Bare i Norge gjøres det over 50 millioner søk hver dag (tall fra 2019). Og hva betyr det? Jo, det betyr faktisk at Google er verdens største markedsføringskanal.
Facebook Product Feed / Instagram Shopping
Facebook Product Feed integrasjon gir deg mulighet for opplasting av produktinformasjon fra nettbutikken til Facebook sin produktkatalog. Dette kan brukes til å selge og markedsføre produkter på Facebook og Instagram.

Våre
moduler

Våre
betalingsløsninger

Våre
tredjepartsløsninger

Anbefalte
tillegg

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt kontaktskjema under.