Klarna

Det betales noe på nettet med Klarna hvert sekund. Faktisk er det rundt 4500 norske nettbutikker og mer enn 100 000 nettbutikker verden over som tilbyr betaling med Klarna.

Komplett betalingsløsning

Klarna Checkout er en komplett betalingsløsning med alle betalingsmåter for nettbutikken din. Med Klarna Checkout trenger kundene kun å oppgi sin e-postadresse og sitt postnummer for å fullføre et kjøp på enheter hvor de har lagt inn sine detaljer fra før. Denne enkeltheten minimerer risikoen for at kundene avbryter kjøpet. Først bekreftes kjøpet. Deretter velger kundene hvordan de ønsker å betale. Ved å separere kjøpet fra den faktiske betalingen forenkles kjøpsprosessen, og øker konverteringsraten betydelig. Kundene dine kan velge mellom å betale med Visa/Mastercard, faktura eller om de vil utsette betalingen sin over tid og ha en nedbetalingsavtale med Klarna.

Enklere enn noen gang

Klarna Checkout løser problemene vi i dag ser ved kjøp på mobile enheter ved å gjøre det enklere enn noen gang. Den friksjonsfrie prosessen lar kunden gjøre et kjøp der og da ved kun å oppgi sin e-postadresse, noe som gir høyere konverteringsrater på mobile enheter enn på PC.

Vårt nettbutikksystem støtter Klarna Checkout sømløst, slik at du drar nytte av alle disse fordelene. 

Med Klarna Checkout får du:

  • Smartere betaling
  • Minimal administrasjon
  • Betaling med faktura, delbetaling eller kredittkort
  • Flere betalingsløsninger i en og samme løsning

Priser fra Klarna: kr 3,50 per transaksjon + 2,79% av ordrebeløp*
Disse kostnadene trekker Klarna selv fra på sine utbetalinger til nettbutikk-eiere. 

*Gjeldende pris per 1.6.21

I tillegg til priser fra betalingsleverandøren kommer en engangskostnad fra Uni Micro Web. Ta kontakt for en uforpliktende prat og tilbud. 

Du er kanskje også interessert i?

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt kontaktskjema under.