Landingsside for nyhetsbrevpåmelding

Ønsker du å øke antall følgere i nyhetsbrevet ditt? Da kan det være smart å ha en egen landingsside for påmelding, som du kan distribuere ut i andre kanaler, som for eksempel sosiale medier.

En egen landingsside for påmelding til nyhetsbrev kan være et godt bidrag for å øke antall følgere i nyhetsbrev. Ved å distribuere en slik landingsside kan du enkelt sette større fokus på å få følgere, og det er mulig å premiere de med en individuell rabattkode for å motivere til kjøp (forutsatt at du har vår modul for rabattkoder). En slik individuell rabattkode kan da settes opp med en begrenset gyldighet på x antall dager, slik at du øker sannsynligheten for at den besøkende ender med å kjøpe noe i nettopp din nettbutikk. 

Du er kanskje også interessert i?

Nyhetsbrev
Å sende ut nyhetsbrev er et godt virkemiddel for å bygge relasjoner og samtidig tjene penger. Det er ofte enklere å få en eksisterende kunde til å handle igjen, enn en ny kunde til å handle for første gang. Med vår nyhetsbrevmodul, kan du enkelt komme i gang med å kommunisere med de eksisterende kundene dine.
Rabattkoder
Rabattkoder gir deg mulighet til å tilby rabatter til nye eller eksisterende kunder, ved å gi de en spesiell kode eller kupong. Rabattkoder hjelper til med å tiltrekke nye kunder til nettbutikken og er et godt virkemiddel i markedsføringen.
Sjokkselger-produktliste
Du vet sjokkselgerne som står rundt om i butikkene og frister til impulsive kjøp? De som får deg til å fylle handlekurven når du egentlig bare skulle kjøpe en eller to ting. Dette kan du nå også oppnå i nettbutikken din.

Våre
moduler

Våre
betalingsløsninger

Våre
tredjepartsløsninger

Anbefalte
tillegg

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt kontaktskjema under.