Nyhetsbrev

Å sende ut nyhetsbrev er et godt virkemiddel for å bygge relasjoner og samtidig tjene penger. Det er ofte enklere å få en eksisterende kunde til å handle igjen, enn en ny kunde til å handle for første gang. Med vår nyhetsbrevmodul, kan du enkelt komme i gang med å kommunisere med de eksisterende kundene dine.

Enkle og effektive utsendelser

Vår nyhetsbrevmodul gir deg et system for utsendelse av nyhetsbrev. Modulen blir knyttet opp til ditt kunderegister i Hjemmeside / Nettbutikk portalen din, som gjør utsendelse av nyhetsbrevene enkel og effektiv.

Hvordan verve abonnenter

Det finnes mange alternative måter å verve nyhetsbrev abonnenter på. Ved et felt for påmelding til nyhetsbrev i hjemmesiden eller nettbutikken kan besøkende registrere seg som følgere uten å ha handlet noe, og dette kan løses på alternative måter. Kanskje det er interessant med en pop-up som dukker opp når besøkende kommer inn på nettstedet?

Vi kan også tilby funksjonalitet for å belønne nyhetsbrevfølgere med individuelle genererte rabattkoder.

Alle kunder i din nettbutikk som er i ferd med å fullføre et kjøp får et alternativ for å melde seg på nyhetsbrev i utsjekken i nettbutikken. Og har du fysisk butikk, hva med å ha et nettbrett i kassen og be kunder melde seg på nyhetsbrevet der?

Mottakerene av nyhetsbrev gis mulighet til å melde seg av nyhetsbrevet i hvert enkelt nyhetsbrev. Om noen melder seg av, blir dette registrert og vedkommende får ikke dine nyhetsbrev i fremtiden. Systemet ivaretar gjeldende GDPR lovverk.

Google Analytics

Ved hjelpe av Google Analytics måler du effekten av din e-postmarkedsføring. Slik vil du få feedback på hva som fungerer, og hva som ikke fungerer. Et godt nyhetsbrev vil øke salget ditt, og hjelpe deg med å selge mer til eksisterende kunder.

Lett å bruke

Nyhetsbrevmodulen er enkel å bruke. Du kan skrive spesifikk nyhetsbrev informasjon direkte i et nytt nyhetsbrev, legge inn bilder, linke til produkter, eller enkelt hente inn produkter fra produktarkivet i nettbutikken eller artikler fra webdokument seksjonen i Portalen. Utformingen av nyhetsbrevet blir tilpasset din nettside / bedriftens profil.

Bygg kundelojalitet

Fordelen med å sende ut nyhetsbrev er at du sørger for at dine kunder husker hvem du er, og kommer tilbake til nettbutikken din for å handle mer. Du bygger kundelojalitet og yter bedre kundeservice.

  • Tettere kommunikasjon
  • Bygge relasjoner
  • Tjene mer penger
  • Produkteksponering
  • Integrert med Uni Nettbutikk og Uni Hjemmeside

Med et vellykket system rundt nyhetsbrev vil du også tjene mer penger.

Du er kanskje også interessert i?

Bonusmodul/fordelsprogram
Med et fordelsprogram kan du skaffe deg faste kunder som velger din nettbutikk foran konkurrentene dine. Et bonusprogram eller fordelsprogram er et strukturert program som belønner kunder med insentiver eller andre fordeler når de er lojale og kommer tilbake for neste kjøp.
Rabattkoder
Rabattkoder gir deg mulighet til å tilby rabatter til nye eller eksisterende kunder, ved å gi de en spesiell kode eller kupong. Rabattkoder hjelper til med å tiltrekke nye kunder til nettbutikken og er et godt virkemiddel i markedsføringen.
Google Shopping
Både i Norge og på verdensbasis er det Google som er den største søkemotoren. Men har du noensinne tenkt på hvor mange søk som skrives inn i Google daglig? Bare i Norge gjøres det over 50 millioner søk hver dag (tall fra 2019). Og hva betyr det? Jo, det betyr faktisk at Google er verdens største markedsføringskanal.
Facebook Product Feed / Instagram Shopping
Facebook Product Feed integrasjon gir deg mulighet for opplasting av produktinformasjon fra nettbutikken til Facebook sin produktkatalog. Dette kan brukes til å selge og markedsføre produkter på Facebook og Instagram.

Våre
moduler

Våre
betalingsløsninger

Våre
tredjepartsløsninger

Anbefalte
tillegg

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt kontaktskjema under.