Pakkeprodukt

Presenter dine produkter i pakker, slik at dine kunder lett kan plukke varer som passer sammen. En slik form for kjøpsveileder vil kunne bidra til salg i større kvantum.

Å kunne presentere enkelte produkter i pakker, er formålstjenlig hvis du selger produkter som anbefales kjøpt sammen med spesifikke andre produkter. For eksempel om du selger elektronikk, så vil en produkt presentasjon av en hifi-pakke være en veileder for dine kunder, slik at kunden kan kjøpe produkter som passer sammen. 

Hvem passer dette for?

Et slikt produktoppsett er passende for alle bedrifter som har et ønske om å selge produkter som passer sammen.
For eksempel: 

  • sportsbutikker som skal selge ski- eller klatrepakker, 
  • skjønnhetsbransjen som skal selge startpakker til salonger eller hudpleie pakker til privatkunder, 
  • renholdsbransjen som ønsker å selge renholdspakker til spesifikke rengjøringsjobber
  • bilbransjen som ønsker å selge bilvaskepakker
  • +++

Du er kanskje også interessert i?

Sjokkselger-produktliste
Du vet sjokkselgerne som står rundt om i butikkene og frister til impulsive kjøp? De som får deg til å fylle handlekurven når du egentlig bare skulle kjøpe en eller to ting. Dette kan du nå også oppnå i nettbutikken din.
Produktomtaler
Verdens mest effektive system for kundeomtaler er norsk og vi tilbyr integrasjon mot det! Lipscore skaffer deg flere kundeomtaler, forbedrer ditt omdømme og øker salget - med ett helautomatisert verktøy.
Enhanced Ecommerce i Google Analytics
Enhanced Ecommerce er en Google Analytics-plugin-modul som gir bedre innsikt i kundenes kjøpsprosess. Med bedre innsikt kan du optimalisere dine kunders kjøpsprosess, finne ut hvilke kategorier eller segmenter du bør prioritere og sette fokus på de varene som du har flest treff på eller konverterer best.

Våre
moduler

Våre
betalingsløsninger

Våre
tredjepartsløsninger

Anbefalte
tillegg

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt kontaktskjema under.