Pakkeprodukt

Gjør det enkelt for kundene dine å kjøpe alle produktene du mener de trenger, samtidig.

Å kunne presentere enkelte produkter i pakker, er formålstjenlig hvis du selger produkter som anbefales kjøpt sammen med spesifikke andre produkter eller du har behov for å gi kunden en digital kjøpsveiledning. For eksempel om du selger elektronikk, så vil en produkt presentasjon av en hifi-pakke være en veileder for dine kunder, slik at kunden kan kjøpe produkter som er kompatible.

Bruksområdet kan være svært stort i alt fra strikkeoppskrifter, fiskeutstyr, skiutstyr eller utstyr til båter. Poenget er at det skal være enkelt for nettbutikkeiere å sette opp pakkeprodukter. I brukergrensesnittet til modulen har vi fått bruke det nyeste av teknologi og samtidig brukt mye tid på å utvikle et brukergrensesnitt som er så enkelt at alle kan bruke det. Et slikt produktoppsett er passende for alle bedrifter som har et ønske om å selge produkter som passer sammen. Fleksibiliteten er stor og vi tror løsningen vil dekke et forholdsvis stort bruksområde. 

Under viser vi et eksempel å en skipakke, som består av ski, toppturstøvel, binding og feller. De ulike komponentene har regler for å kjøpe produktene i den, enten at det er påkrevd å kjøpe et produkt i komponenten eller det kan være valgfritt. Når man ser på eksemplet – så ser man at feller ikke er påkrevd å kjøpe. Det er enkelt å endre reglene for kjøp av produkt i en komponent pakken består av. 

Om du vil lese mer om modulen finner du også et innlegg om den på bloggen vår.


Du er kanskje også interessert i?

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt kontaktskjema under.