PayPal

Få betalt med færre klikk ved å benytte PayPal som betalingsalternativ i utsjekken av din nettbutikk. 7 millioner bedrifter i hele verden har allerede valgt PayPal.

Med PayPals betalingsløsning kan dine kunder gjennomføre enkel betaling av sine ordre. De trenger ikke å skrive inn betalingskort opplysningene sine hver gang de kjøper noe. PayPal er et produkt som millioner av kunder kjenner og stoler på, dermed kan du enkelt øke konverteringsraten din via å tilby en trygg betalingsleverandør. Dine kunder vil alltid være forsikret med PayPal sin kjøperbeskyttelse og svindelbeskyttelse. Kundene dine kan også benytte PayPal sin app for å ha full oversikt over alle sine kjøp gjort gjennom PayPal.

I tillegg til priser fra betalingsleverandøren kommer en engangskostnad fra Uni Micro Web. Ta kontakt for en uforpliktende prat og tilbud. 

Du er kanskje også interessert i?

Klarna
Det betales noe på nettet med Klarna hvert sekund. Faktisk er det rundt 4500 norske nettbutikker og mer enn 100 000 nettbutikker verden over som tilbyr betaling med Klarna.
Vipps
La kundene dine betale sømløst med Vipps i nettbutikken din. Alt kunden din trenger for å betale er mobilnummeret sitt, så betaler de i Vipps appen med et klikk.
SwedbankPay
SwedbankPay er en komplett betalingsleverandør, som tilbyr flere forskjellige måter å sende betalinger på.

Våre
moduler

Våre
betalingsløsninger

Våre
tredjepartsløsninger

Anbefalte
tillegg

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt kontaktskjema under.