Posten/Bring

Med bedriftsabonnement hos MyBring og vår integrasjon, får dine sluttkunder opp den reelle fraktkostnaden i utsjekken, og du får dekning for dine fraktkostnader.

Bring Fraktintegrasjon gir fraktberegninger basert på fraktpriser fra bring.no. Alle standard fraktmetoder fra Bring/Posten er innebygd. Volumberegninger blir gjort basert på produktdimensjoner og vekt.

NB! Du må ha en Mybring.com-konto og vår modul for Fraktberegning, se Våre moduler. 

Du er kanskje også interessert i?

Fraktberegning
Håndtering av frakt er en viktig del av kundeopplevelsen ved å handle i nettbutikken. Gode alternativer for frakt er med på å skape trygghet og gir muligheter for mersalg. Hvis du ønsker å tilby differensierte fraktalternativer trenger du vår beregningsmodul.
EDI pakkelapper/adresse-etiketter
Enten man håndterer store eller små mengder med pakker ønsker man en rasjonell varehåndtering og transport. EDI gir deg bedre kontroll over sendingene og gjør din service overfor kundene enda bedre.
Google Shopping
Både i Norge og på verdensbasis er det Google som er den største søkemotoren. Men har du noensinne tenkt på hvor mange søk som skrives inn i Google daglig? Bare i Norge gjøres det over 50 millioner søk hver dag (tall fra 2019). Og hva betyr det? Jo, det betyr faktisk at Google er verdens største markedsføringskanal.

Våre
moduler

Våre
betalingsløsninger

Våre
tredjepartsløsninger

Anbefalte
tillegg

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt kontaktskjema under.