Prisjakt

Øk trafikk og konvertering i din nettbutikk ved å ta i bruk en av de største pris- og produktsammenligningstjenestene. Slik kan du nå ut til forbrukere på utkikk etter spesifikke produkter til riktig pris.

Vår Prisjakt integrasjon forsyner prisjakt.no med nettbutikken sin produktkatalog. All generell produktinformasjon som pris, merke, tilgjengelighet og så videre blir lastet opp. Produktene blir synlig på prisjakt.no med omtrent 2 millioner unike brukere hver måned. Dette gir gode mulighet for å skaffe nye kunder.

Du er kanskje også interessert i?

Kelkoo
Vår integrasjon mot Kelkoo kobler Kelkoos tjenester sammen med din nettbutikk.
Google Shopping
Både i Norge og på verdensbasis er det Google som er den største søkemotoren. Men har du noensinne tenkt på hvor mange søk som skrives inn i Google daglig? Bare i Norge gjøres det over 50 millioner søk hver dag (tall fra 2019). Og hva betyr det? Jo, det betyr faktisk at Google er verdens største markedsføringskanal.
Facebook Product Feed / Instagram Shopping
Facebook Product Feed integrasjon gir deg mulighet for opplasting av produktinformasjon fra nettbutikken til Facebook sin produktkatalog. Dette kan brukes til å selge og markedsføre produkter på Facebook og Instagram.

Våre
moduler

Våre
betalingsløsninger

Våre
tredjepartsløsninger

Anbefalte
tillegg

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt kontaktskjema under.