Rabattkoder

Rabattkoder gir deg mulighet til å tilby rabatter til nye eller eksisterende kunder, ved å gi de en spesiell kode eller kupong. Rabattkoder hjelper til med å tiltrekke nye kunder til nettbutikken og er et godt virkemiddel i markedsføringen.

Hvem passer rabattkodene for?

  • Alle nettbutikker som ønsker å tiltrekke seg flere kunder, eller sørge for at eksisterende kunder får et insentiv til å gjennomføre nye kjøp.
  • Nettbutikker som ønsker å belønne kunder som melder seg på Nyhetsbrevet deres.
  • Nettbutikker som raskt ønsker å tømme lageret for utvalgte varer.
  • Nettbutikker som kjører kampanjer i forbindelse med høytider og andre merkedager.
  • Nettbutikker som aktivt ønsker å bruke rabatter i markedsføring.

Hvordan fungerer det?

Rabattkoder blir tilgjengelig som en modul i nettbutikkens administrasjonsverktøy. Administratoren kan der lage kampanjer med en tidsramme. Kampanjen kan være prisavslag eller en prosentvis rabatt. I oppsettet kan det defineres om en rabattkode skal kunne brukes flere ganger, og også legges opp i forhold til betingelser. Dette kan for eksempel være bruk av rabatt sammen med utvalgte produkter i handlekurven etc.

Rabattkodene kan for eksempel distribueres via Nyhetsbrev, sosiale medier, trykk i lokale medier (avis, blad etc.), eller deles ut som reklame.

Rabattkoden benyttes på vei gjennom utsjekken i nettbutikken og gir en reduksjon i pris.

Du er kanskje også interessert i?

Filternavigasjon
Egner seg godt for nettbutikker med stort produktutvalg. Filternavigasjon gjør at besøkende til nettbutikken enkelt kan finne frem til produkter ved å filtrere varene på eksempelvis produktkategorier, produktattributter, produkttagger og pris.
Bonusmodul/fordelsprogram
Med et fordelsprogram kan du skaffe deg faste kunder som velger din nettbutikk foran konkurrentene dine. Et bonusprogram eller fordelsprogram er et strukturert program som belønner kunder med insentiver eller andre fordeler når de er lojale og kommer tilbake for neste kjøp.
Produktomtaler
Verdens mest effektive system for kundeomtaler er norsk og vi tilbyr integrasjon mot det! Lipscore skaffer deg flere kundeomtaler, forbedrer ditt omdømme og øker salget - med ett helautomatisert verktøy.

Våre
moduler

Våre
betalingsløsninger

Våre
tredjepartsløsninger

Anbefalte
tillegg

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt kontaktskjema under.