SwedbankPay

SwedbankPay er en komplett betalingsleverandør, som tilbyr flere forskjellige måter å sende betalinger på.

SwedbankPay Checkout er perfekt for B2C nettbutikker som ønsker Vipps i kombinasjon med kredittkort og faktura, og SwedbankPay Payment Pages er perfekt for B2B nettbutikker som vil tilby kredittkortbetaling ved siden av faktura. 

SwedbankPay Checkout

Med SwedbankPay Checkout får du en komplett utsjekk hvor sluttkunden din kan velge mellom å betale med Vipps, bankkort (Visa og MasterCard), eller velge å betale senere med faktura fra SwedbankPay. Det sistnevnte betalingsalternativet kan din sluttkunde i etterkant gjøre om til en nedbetalingsavtale hos SwedbankPay. 

Priser fra SwebankPay Checkout:  Kr 195,- pr mnd + transaksjonspris 1,50 kr + 1,5-2,25% av ordrebeløp*

Disse kostnadene trekker SwedbankPay selv fra på sine utbetalinger til nettbutikk-eiere. 

SwedbankPay Payment Pages

SwedbankPay Payment Pages er en avtale som tilbyr enkeltstående betalingsmetoder for bankkortbetaling/Vipps, som implementeres i nettbutikkens egne utsjekk side, der kan dere også eventuelt tilby faktura som betalingsløsning. Det er da en faktura dere selv håndterer i deres økonomisystem (Uni V3 eller Uni Economy).

Det er da mulig å sette bruker-restriksjoner på enkelte av betalingsalternativene. Slik at for eksempel faktura som dere selv behandler og krever inn kun er tilgjengelig for enkelte kunder. 

Dette er mest vanlig i nettbutikker som har B2B salg.

Priser SwedbankPay Payment Pages:  Kr 195,- pr mnd + transaksjonspris 1,50 kr + 1,5-2,25% av ordrebeløp*

Disse kostnadene trekker SwedbankPay selv fra på sine utbetalinger til nettbutikk-eiere. 

*Gjeldende pris per 1.6.21

I tillegg til priser fra betalingsleverandøren kommer en engangskostnad fra Uni Micro Web. Ta kontakt for en uforpliktende prat og tilbud. 

Du er kanskje også interessert i?

Klarna
Det betales noe på nettet med Klarna hvert sekund. Faktisk er det rundt 4500 norske nettbutikker og mer enn 100 000 nettbutikker verden over som tilbyr betaling med Klarna.
Vipps
La kundene dine betale sømløst med Vipps i nettbutikken din. Alt kunden din trenger for å betale er mobilnummeret sitt, så betaler de i Vipps appen med et klikk.
PayPal
Få betalt med færre klikk ved å benytte PayPal som betalingsalternativ i utsjekken av din nettbutikk. 7 millioner bedrifter i hele verden har allerede valgt PayPal.

Våre
moduler

Våre
betalingsløsninger

Våre
tredjepartsløsninger

Anbefalte
tillegg

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt kontaktskjema under.