Valutamodul

Vår Valuta modul er et tilvalg for nettbutikker som ønsker å selge utenfor Norge, og tydeliggjøre egne valutavalg i nettbutikken.

Velg valuta som skal være tilgjengelig i nettbutikken

Ved implementering av denne modulen vil det være en synlig valutavelger i nettbutikken, og denne tilpasses nettbutikkens øvrige design. Den besøkende i nettbutikken kan velge mellom de valuta du ønsker skal være tilgjengelig i din nettbutikk. Du kan selv velge om kursene skal oppdateres automatisk, eller om det skal utføres manuelt.

MVA og utland

I tillegg vil modulen sikre at mva blir tatt bort i utsjekk når handel blir gjort utenfor Norge. 

Dette vil også gjenspeile seg i økonomisystemet Uni Faktura slik at alt blir riktig håndtert for en faktura som skal sendes utenfor Norge.

NB: Denne modulen gir ikke automatisk tilgang til at varer og andre tekster i nettbutikken er tilgjengelig på ulike språk. Om dette er ønskelig vil det kreve individuelle tilpasninger fra nettbutikk til nettbutikk.

Med Valutamodul får du:

  • Flere valutaer i nettbutikken
  • Salg utenfor Norge
  • Automatisk oppdatering av kurs
  • MVA håndtering i utsjekk
  • Integrert med Uni Økonomi V3

Du er kanskje også interessert i?

Facebook Product Feed / Instagram Shopping
Facebook Product Feed integrasjon gir deg mulighet for opplasting av produktinformasjon fra nettbutikken til Facebook sin produktkatalog. Dette kan brukes til å selge og markedsføre produkter på Facebook og Instagram.
Google Shopping
Både i Norge og på verdensbasis er det Google som er den største søkemotoren. Men har du noensinne tenkt på hvor mange søk som skrives inn i Google daglig? Bare i Norge gjøres det over 50 millioner søk hver dag (tall fra 2019). Og hva betyr det? Jo, det betyr faktisk at Google er verdens største markedsføringskanal.
Kelkoo
Vår integrasjon mot Kelkoo kobler Kelkoos tjenester sammen med din nettbutikk.

Våre
moduler

Våre
betalingsløsninger

Våre
tredjepartsløsninger

Anbefalte
tillegg

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt kontaktskjema under.