Grafisk kompetanse

I tillegg må man ta hensyn til hvordan nettbutikken skal fungere på ulike plattformer, for eksempel mobiltelefoner og nettbrett. Nettbutikker er en viktig del av de fleste virksomheter, og det er viktig å kommunisere effektivt til brukerne. 

Vi har profesjonelle designere som utformer et godt design som fremhever brukeropplevelsen og navigeringen på en slik måte at brukerne opplever det som naturlig å klikke seg videre til neste del av nettsiden. 

Et profesjonelt design skaper høy konvertering 

Konvertering handler om å få kunden til å handle i nettbutikken. Det er derfor viktig at designet er brukervennlig og intuitivt, slik at kunden lett finner det de leter etter og kan gjøre sine bestillinger raskt og enkelt. Designet på nettbutikken er med å sette premissene for konvertering.

Våre designere gjør sitt ytterste for å gi alle våre nettbutikker et profesjonelt design. Dette skaper en god brukeropplevelse, samtidig som konverteringen øker. 

Responsivt design

Alle våre nettbutikker har et responsivt design, dette betyr at våre nettbutikker automatisk tilpasser seg skjerminnholdet, uansett om brukeren ser på dem fra en PC, mobil eller nettbrett. På denne måten kan du være sikker på at lesbarheten er god uavhengig av skjermstørrelse eller plattform.

Grafisk profil

Noen bedrifter har en grafisk profilmanual som vi benytter i designprosessen, mens andre har verken logo eller fargekoder. Vi løser begge utgangspunktene, og bistår deg i denne prosessen. Vi anbefaler at annet markedsmateriell også utformes gjenkjennelig slik at kundene dine kjenner seg igjen når de handler hos deg på nett.

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt kontaktskjema under.