Maler

Vi anbefaler ofte nye kunder at de velger en av våre designmaler som utgangspunkt, for at de skal komme raskt og rimelig i gang. Alle våre maler er utarbeidet av profesjonelle web designere, og malene er responsive.

Informasjon om våre maler

Når en kjøper en mal fra oss vil denne alltid bli tilpasset med deres logo og fargene fra deres firmaprofil. Alle våre nettbutikkmaler er brukervennlige med enkel navigasjon, søkemotoroptimaliserte, og de har responsivt design (tilpasser seg mindre flater som nettbrett og mobil).

Følgende funksjonalitet følger med i våre maler:
  • Artikkelseksjon/område for enkelt nettsideinnhold (feks blogg)
  • Relaterte produkter
  • Enkel rabattmodul
  • Ordreoversikt
  • Påmelding til nyhetsbrev (forutsetter vår nyhetsbrev-modul for å kunne sende informasjon til de påmeldte)
  • Google Analytics integrasjon via Google Tag Manager
  • Hosting, inkludert overvåking og backup
  • Support

Vi tilbyr mange ekstra moduler og tillegg man kan supplere en mal med, hvis man for eksempel ønsker å knytte nettbutikken til en betalingsleverandør, eller har behov for funksjonalitet som rabattkoder, nyhetsbrev-utsending, integrasjon mot Google Shopping/Facebook Product Catalog mm. Se oversikt her.

Ruud

Vår nettbutikk Ruud er en imponerende nettbutikk, hvor man kan kombinere høyt bildefokus med produktfokus. Denne malen har en horisontal produktmeny i header, god plass til bildebannere, produktliste og linkbilder. Det er enkelt å styre den besøkende til hvilken som helst underside i nettstedet ved hjelp av både linker på de store bannerbildene og linkbildene lengre ned på forsiden.

With

With er kanskje vår mest populære nettbutikk, og det kan vi godt skjønne, for dette er en nettbutikk med det visuelle i fokus. Nettbutikken kjennetegnes av storslåtte bannerbilder, horisontal produktmeny, og mange flater å spille på når det kommer til lenker og nettsideinnhold. Dette er nettbutikken for de som ønsker høyt bildefokus!

Collet

Collet er en mal med moderne og minimalistisk utseende, som drar oppmerksomheten mot produktene og ikke rammeverket. Designet er elegant og stilrent. Denne malen egner seg godt til bedrifter som har høyt fokus på produkt og merkevare.

Henie

Vår nettbutikk Henie er godt tilpasset de som har en stor varekatalog og mange produktkategorier. Henie er en rolig nettbutikk uten store felter med farger. Dette gir et stilrent uttrykk. Henie er laget for de som ønsker å komme fort i gang, uten behov for mye innholds- og grafikkarbeid.

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt kontaktskjema under.