Uni Nettbutikk

Uni Nettbutikk er vår skalerbare salgsplattform integrert med Uni V3. Øk dine salgsinntekter ved å dra nytte av salg i flere kanaler. Velg en mal eller gå for en premium nettbutikk med eget design.
Kom i gang i dag

Fleksibilitet og valgfrihet

Vi leverer nettbutikker som kan vokse og videreutvikles i fremtiden. Vi har lang erfaring med netthandel og leverer komplette nettbutikkløsninger opp mot våre kunder. Valg av nettbutikkløsning kommer litt an på hvilken fase nettbutikken befinner seg i. Skal din bedrift starte nettbutikk for første gang har man et annet utgangspunkt enn en bedrift som skal erstatte en eksisterende netthandelsløsning.

Se hvilke muligheter du har med Uni Nettbutikk i vår oversikt over funksjonalitet og integrasjoner. 

Kom raskt i gang med en moderne mal

Raskt i gang med en mal anbefales for kunder som har under 2 millioner i omsetning i nettbutikken. I denne pakken får man mye for pengene, og vi har mange kunder som har stor omsetning i nettbutikken sin på en slik mal.

 • En gjennomarbeidet responsiv mal utført av profesjonelle designere og utviklere.
 • En konsulent som blir deres prosjektleder frem til nettbutikken deres går live.
 • Prosjektleder konfigurerer e-post sendinger, og setter opp Google Analytics for e-handelsrapportering.
 • Nettbutikkløsningen blir overlevert ferdig konfigurert og i de farger som er naturlig opp mot deres logo.
 • Enkelt frakt og leveringsoppsett med fast pris for levering og/eller henting.
 • Prosjektleder vil gi dere nødvendig opplæring. Erfaringsmessig er det tilstrekkelig med 2 timer gjennomgang av nettsideinnhold og vareadministrasjon for nettbutikk data (ikke avansert lager/logistikk og innkjøp). I tillegg gis 1 time gjennomgang av kunde og ordrebehandling. Ved behov kan det bestilles mer opplæring.
 • Når dere er klar bistår prosjektleder med å sette nettbutikken live.
 • Vi har ikke en fast kostnad på maler, fordi vi ønsker å sparre med deg og snakke med deg om dine behov. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat - så får du tilsendt et tilbud med pris i etterkant.

Se alle våre maler

Ruud
Vår nettbutikk Ruud er en imponerende nettbutikk, hvor man kan kombinere høyt bildefokus med produktfokus. Denne malen har en horisontal produktmeny i header, god plass til bildebannere, produktliste og linkbilder. Det er enkelt å styre den besøkende til hvilken som helst underside i nettstedet ved hjelp av både linker på de store bannerbildene og linkbildene lengre ned på forsiden.
With
With er kanskje vår mest populære nettbutikk, og det kan vi godt skjønne, for dette er en nettbutikk med det visuelle i fokus. Nettbutikken kjennetegnes av storslåtte bannerbilder, horisontal produktmeny, og mange flater å spille på når det kommer til lenker og nettsideinnhold. Dette er nettbutikken for de som ønsker høyt bildefokus!
Collet
Collet er en mal med moderne og minimalistisk utseende, som drar oppmerksomheten mot produktene og ikke rammeverket. Designet er elegant og stilrent. Denne malen egner seg godt til bedrifter som har høyt fokus på produkt og merkevare.
Henie
Vår nettbutikk Henie er godt tilpasset de som har en stor varekatalog og mange produktkategorier. Henie er en rolig nettbutikk uten store felter med farger. Dette gir et stilrent uttrykk. Henie er laget for de som ønsker å komme fort i gang, uten behov for mye innholds- og grafikkarbeid.

Premium nettbutikk

En skreddersydd løsning er et veldig godt alternativ for kunder som har noen spesielle behov eller ønsker rundt sin nettbutikksatsing. Spesielle behov kan eksempelvis være custom design, behov for å presentere produktdata på en spesiell måte, avansert bloggvisning etc. Vi står klare til å hjelpe deg med dine ønsker og behov for din bedrift.

 • Ved skreddersøm kan vi helt/delvis sette opp en custom nettbutikk. Dette kan også være at man tar utgangspunkt i en mal og gjøre større tilpasninger i den. I begge tilfeller er det naturlig å ta en nærmere samtale for å avdekke deres behov. Vi sparrer ofte med kunder, og viser til ulike løsninger som kan være fornuftig for deres nettbutikksatsing.
 • Nettbutikker med noe skreddersøm/tilpasninger er det vi selger mest av i Uni Micro Web. Prisen på disse løsningene varierer ofte fra kr 40 000,- eks mva til kr 100 000,- eks mva i etablering. Alt etter hvilken type tilpasninger og tilleggsmoduler som ønskes.
 • Dersom en skreddersydd løsning vil være det som passer deres nettbutikk, så ber vi om at dere tar kontakt, så får vi satt opp en avtale om et hyggelig møte.
 • Våre erfarne medarbeidere elsker å sparre med kunder om ideer og løsninger!
 • Sticky header, smart søk og drop down handlekurv
 • Avansert blogg med kategorisering/tags
 • Produktomtaler fra Lipscore
 • Filternavigering i produktmeny
 • Søkeresultatside inndelt etter type resultat
 • Egne landingssider for nyhetsbrevpåmelding
 • Tilpasning av data på produktnivå

Hva sier kundene?

Vi leverer alt fra standard nettbutikkmaler til større avanserte nettbutikkløsninger. Se et utvalg av våre kundereferanser her:

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt kontaktskjema under.