Utvikling

Utviklerne våre utvikler fortløpende ny funksjonalitet som tilgjengeliggjøres for våre kunder via nyhetsbrev og på våre nettsider. Dette er funksjoner som de de aller fleste av våre kunder enkelt vil kunne bygge inn i sin nettbutikk.

Har dere et helt spesielt behov tilknyttet funksjonalitet, så tilbyr vi også å utvikle dette. Her står vi for prosessen fra A til Å, basert på behovet og ønskene deres. 

I tillegg til dette jobber vi kontinuerlig med forbedring av prosesser. Vårt ønske om å automatisere så mye som mulig innenfor netthandel og regnskapsføring er et daglig fokus hos oss. Vi har derfor et team med jobber med systemforbedringer for at vår plattform skal være så oppdatert som mulig. Vi har en godt etablert base som er bygget av egne utviklere over snart to tiår.

Vi bruker det nyeste av teknologi både når det gjelder server-siden, hosting og i nettleser. På server-siden bruker vi Microsoft sin stabile teknologi som skytjenester og deres rammeverk for web utvikling. I nettleseren så jobber vi kontinuerlig med å holde oss oppdatert på nyeste teknologier som kan benyttes for det brede markedet og tar disse teknologiene i bruk når det er forsvarlig og gir en fordel for vårt system.

Selve utviklingsprosessen foregår i «smidig metodikk», som betyr at vi raskt leverer første iterasjon av produktet og itererer videre i faste sykluser.