Vi drømmer om å automatisere netthandel

23.06.2021

Selve kjernen i en nettbutikkløsning er god vare- og ordreflyt. Det samme datagrunnlaget fra vareregisteret skal også brukes i markedsføringen. I tillegg mener vi at fremtiden i større grad vil kreve muligheten til å spre varene i flere salgskanaler enn i nettbutikken. Til slutt skal alt samles i et økonomisystem hvor fakturering og bilagsføring skal utføres.

Alt fra vareregistrering, ordrehåndtering og bokføring skal automatiseres for å gjøre din hverdag så enkel og effektiv som mulig. 

Vi påstår på ingen måte at vi er i mål med alt som kan automatiseres, men det er vår viktigste målsetning. Dette vil kreve enda tettere og flere integrasjoner med egne og andre systemer. Dersom vi ser noen år fremover, tror vi at vår integrasjonsmotor blir en viktig brikke for kundene, markedsførerne og ikke minst regnskapsføreren. 

Vi tror at noe av nøkkelen til å lykkes med dette, er enda bedre dialog med våre kunder.  Sammen kan vi skape magi og innovasjon i skjæringspunktet mellom teknikk og en praktisk hverdag.


Se også

Vurderer du et redesign av nettbutikken din? Da anbefaler vi Premium Template!

Har du lyst på en nettbutikk med premium egenskaper og gode løsninger som ikke tømmer lommeboka fullstendig? Med fokus på SEO og smarte løsninger som inspirerer kunder til flere kjøp? Da er Premium template midt i blinken for deg!

Endelig kan vi presentere Premium Template for deg!

Vi har tatt en prat med to av konsulentene i Uni Micro Web, Silje Skotvoll og Per Ove Brandsæter rundt arbeidet med Premium template.

5 tips til hvordan du klargjør nettbutikken for Black Friday

Årets Black Friday nærmer seg, og her deler vi våre 5 beste tips til hvordan du rigger nettbutikken for å lykkes med salget.

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt kontaktskjema under.