Vi drømmer om å automatisere netthandel

23.06.2021

Selve kjernen i en nettbutikkløsning er god vare- og ordreflyt. Det samme datagrunnlaget fra vareregisteret skal også brukes i markedsføringen. I tillegg mener vi at fremtiden i større grad vil kreve muligheten til å spre varene i flere salgskanaler enn i nettbutikken. Til slutt skal alt samles i et økonomisystem hvor fakturering og bilagsføring skal utføres.

Alt fra vareregistrering, ordrehåndtering og bokføring skal automatiseres for å gjøre din hverdag så enkel og effektiv som mulig. 

Vi påstår på ingen måte at vi er i mål med alt som kan automatiseres, men det er vår viktigste målsetning. Dette vil kreve enda tettere og flere integrasjoner med egne og andre systemer. Dersom vi ser noen år fremover, tror vi at vår integrasjonsmotor blir en viktig brikke for kundene, markedsførerne og ikke minst regnskapsføreren. 

Vi tror at noe av nøkkelen til å lykkes med dette, er enda bedre dialog med våre kunder.  Sammen kan vi skape magi og innovasjon i skjæringspunktet mellom teknikk og en praktisk hverdag.


Se også

5 tips til hvordan du klargjør nettbutikken for Black Friday

Årets Black Friday nærmer seg, og her deler vi våre 5 beste tips til hvordan du rigger nettbutikken for å lykkes med salget.

Nyhet: Pakkeprodukt - gjør det enkelt å selge komplekse produkter i nettbutikken

Hvordan kan vi senke terskelen til kunder for å kjøpe sammensatte produkter i nettbutikker? Jo vi lager en modul som gjør det så latterlig enkelt å kjøpe produkter sammen at det nesten blir umulig å la være. 

Når bør man oppgradere nettbutikken?

Nettbutikker er ferskvare, og fallende besøkstall er noe man kan oppleve som nettbutikkeier. Dette er ofte det første signalet på at nettbutikken må oppdateres. Men sannheten er at nettbutikker må oppdateres med jevne mellomrom. Søkemotorene legger stadig mer vekt på hastighet, mobilvennlighet og at nettstedet skifter innhold fra tid til annen.

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt kontaktskjema under.