Vi drømmer om å automatisere netthandel

23.06.2021

Selve kjernen i en nettbutikkløsning er god vare- og ordreflyt. Det samme datagrunnlaget fra vareregisteret skal også brukes i markedsføringen. I tillegg mener vi at fremtiden i større grad vil kreve muligheten til å spre varene i flere salgskanaler enn i nettbutikken. Til slutt skal alt samles i et økonomisystem hvor fakturering og bilagsføring skal utføres.

Alt fra vareregistrering, ordrehåndtering og bokføring skal automatiseres for å gjøre din hverdag så enkel og effektiv som mulig. 

Vi påstår på ingen måte at vi er i mål med alt som kan automatiseres, men det er vår viktigste målsetning. Dette vil kreve enda tettere og flere integrasjoner med egne og andre systemer. Dersom vi ser noen år fremover, tror vi at vår integrasjonsmotor blir en viktig brikke for kundene, markedsførerne og ikke minst regnskapsføreren. 

Vi tror at noe av nøkkelen til å lykkes med dette, er enda bedre dialog med våre kunder.  Sammen kan vi skape magi og innovasjon i skjæringspunktet mellom teknikk og en praktisk hverdag.


Se også

Hvorfor produktomtaler er det viktigste grepet du kan ta

Å besøke en nettbutikk uten produktomtaler er som å titte inn i en tom restaurant. Og hvem velger den tomme restauranten fremfor den over gata med kø i døra? Mennesker har en tendens til å følge flokken…

Hvordan løfte din nettbutikk til nye høyder

Å skape nytt innhold og holde aktiviteten oppe er avgjørende for å lykkes på nett. Men mest avgjørende er det å tilrettelegge for en enkel betalingsprosess, og være flink til å friste kunden til å handle produkter de ikke egentlig var på utkikk etter. I tillegg er det svært smart å spre produktene sine ut i flere markedsføringskanaler. 

Salgskalender høsten 2021

Her er oversikten over de viktigste salgsdatoene du trenger å huske høsten 2021. Om du planlegger i god tid, vil du være i stand til å tilrettelegge for kampanjer i nettbutikken som gjør at du får en bit av kaka i høstens kjøpefest!