Vi drømmer om å automatisere netthandel

Vårt fokus er å skape mer automatiserte nettbutikkløsninger som forenkler og effektiviserer din hverdag. 

Selve kjernen i en nettbutikkløsning er god vare- og ordreflyt. Det samme datagrunnlaget fra vareregisteret skal også brukes i markedsføringen. I tillegg mener vi at fremtiden i større grad vil kreve muligheten til å spre varene i flere salgskanaler enn i nettbutikken. Til slutt skal alt samles i et økonomisystem hvor fakturering og bilagsføring skal utføres.

Alt fra vareregistrering, ordrehåndtering og bokføring skal automatiseres for å gjøre din hverdag så enkel og effektiv som mulig. 

Vi påstår på ingen måte at vi er i mål med alt som kan automatiseres, men det er vår viktigste målsetning. Dette vil kreve enda tettere og flere integrasjoner med egne og andre systemer. Dersom vi ser noen år fremover, tror vi at vår integrasjonsmotor blir en viktig brikke for kundene, markedsførerne og ikke minst regnskapsføreren. 

Vi tror at noe av nøkkelen til å lykkes med dette, er enda bedre dialog med våre kunder.  Sammen kan vi skape magi og innovasjon i skjæringspunktet mellom teknikk og en praktisk hverdag.

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt kontaktskjema under.