Blogg

Her finner du faglig innhold fra våre eksperter, med tips og råd om netthandel. Vi vil også her publisere kundesaker og informasjon om ny funksjonalitet. Du kan abonnere på vårt nyhetsbrev hvor vi også deler nye blogginnlegg. Du melder deg på i bunnen av denne siden. God lesning!

Hvorfor produktomtaler er det viktigste grepet du kan ta

Å besøke en nettbutikk uten produktomtaler er som å titte inn i en tom restaurant. Og hvem velger den tomme restauranten fremfor den over gata med kø i døra? Mennesker har en tendens til å følge flokken…

Hvordan løfte din nettbutikk til nye høyder

Å skape nytt innhold og holde aktiviteten oppe er avgjørende for å lykkes på nett. Men mest avgjørende er det å tilrettelegge for en enkel betalingsprosess, og være flink til å friste kunden til å handle produkter de ikke egentlig var på utkikk etter. I tillegg er det svært smart å spre produktene sine ut i flere markedsføringskanaler. 

Salgskalender høsten 2021

Her er oversikten over de viktigste salgsdatoene du trenger å huske høsten 2021. Om du planlegger i god tid, vil du være i stand til å tilrettelegge for kampanjer i nettbutikken som gjør at du får en bit av kaka i høstens kjøpefest!

Vi drømmer om å automatisere netthandel

Vårt fokus er å skape mer automatiserte nettbutikkløsninger som forenkler og effektiviserer din hverdag. 

Slik jobber vi

Uni Micro Web har profesjonelle designere, digitale rådgivere, prosjektledere og utviklere som alle elsker å levere løsninger som gir en verdi for våre kunder. Vår jobb er å legge til rette for at din bedrift skal lykkes. Her utdyper vi litt om hvordan vi jobber med nettbutikkprosjekt.  

Vil du få flere nyhetsbrevfølgere?

Vi har gleden av å introdusere ny funksjonalitet for de som ønsker å få flere nyhetsbrevfølgere. Hvis du har nyhetsbrevmodul i kombinasjon med vår rabattkodemodul kan du nå via en egen landingsside for påmelding til nyhetsbrev, belønne de som melder seg på med en automatisk generert rabattkode! 

Nyhet: Vi lanserer nå ny modul for bonusprogram

Ønsker du å belønne kunder som er trofaste og kommer tilbake til din nettbutikk? Da kan du benytte vår nye modul for bonusprogram/fordelsprogram! 

Guide til optimale søkeord

Her har vi samlet noen veldig enkle tips til hvordan du kan finne gode søkeord det er lurt å vektlegge i innholdet på nettstedet ditt.